knitting warehouse masthead
   Shop
HOME
Breien & haken
» Katia
» MyBoshi
» Annell
» Schachenmayr
» DMC
» En meer!
Borduren
» Lanarte
» Marjolein Bastin
» Vervaco
» DMC
» Coats
» En meer!
Vouwgordijnen
» Verdeco dealer
Panty's
» Cette
Fournituren
» Ritsen
» Garen
» Elastiek
» Spelden
» Naalden
» Machinenaalden
» Voering
» Ritsen
Reinigen
» Stomen
» Wassen
» Strijken
» Dekbedden
» Gordijnen
» Vloerkleden
   Openingstijden

Dagelijks geopend
van 8:30 tot 12:30 uur


   
Breiwinkel Waalre
Burg.Uijenstraat 13
5581JC Waalre
Tel. 040-2215623
info@handwerkwinkelWaalre.nl

Stomerij van Asten-Vos.nl

Reinigen
Kleding
Te groot, te klein, kapot of
niet meer schoon te krijgen?
Stomerij van Asten-Vos heeft hier altijd een passende oplossing voor! Deskundige schoenreparatie's, maatwerk in verstelwerk en voor iedere stof de juiste reinigsmethode!
Dekbedden
Ondanks uw goede zorgen, komt er ooit een dag dat uw kwaliteit donsdekbed een reinigingsbeurt nodig heeft. Dag na dag transpiratievocht opnemen en weer ventileren, maakt dat uw dekbed wat dunner wordt. De veertje kunnen aan elkaar klitten en zo hun isolerende werking verliezen. We raden u aan uw donsdekbed elke 2 jaar te laten reinigen.

Enkele belangrijke tips
  • Behandel uw donsdekbed steeds met zachtheid.
  • Ga een donsdekbed nooit met een mattenklopper of een stofzuiger te lijf!
  • Plof er ook niet met uw volle gewicht op neer!
  • Nooit wassen in de wasmachine.
  • Elke 2 jaar een professionele donsreiniging.
  • Regelmatig opschudden en verluchten (nooit in volle zon of bij mistig weer). Hierdoor wordt de isolerende luchtlaag weer aangevuld.
Gordijnen
Specialist in het reinigen van gordijnen en vitrage
Schone gordijnen en vitrages vormen een belangrijk onderdeel van een goed verzorgd interieur van uw huis, winkel, showroom of kantoor. Graag helpen wij u bij het vaak lastige onderhoud ervan en adviseren wij u over de wijze waarop u deze raambekleding langer mooi en fris kunt houden. Mede omdat gordijnen en vitrages vaak boven de centrale verwarming hangen vangen zij relatief veel vuil en stof op. Daarnaast zijn ook huismijt en andere potentiėle ziekteverwekkers nare zaken waar we mee afrekenen.
Wassen, stomen, strijken en meer!
spacer_gif
Al ruim 40 jaar is Stomerij van Asten-Vos - behalve voor het stomen van uw kledingsstukken, dekbedden of een schoenreparatie - ruim gesorteerd in een breed scala van handwerk fournituren en brei benodigdheden.

Vakkundig advies staat garant voor het beste reslutaat!
Stomerij van Asten-Vos-Vos
spacer_gif
Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder speciale apparatuur en deskundigheid. Stomerijen beschikken over deze apparatuur en zijn geschoold en ervaren in het reinigen en het piekfijn "opmaken" (strijken, persen, verstevigen etc.) van delicate kleding (bijvoorbeeld een wollen kostuum).

Voor het reinigen staan de aanwijzingen op het wasetiket. Dit is door de leverancier op het textiel aangebracht om te voorkomen dat het wordt beschadigd door toepassing van de verkeerde reiniging. Wassen met een te hoge temperatuur of het verkeerde wasmiddel of droogproces kan bijvoorbeeld leiden tot onherstelbare beschadiging van het materiaal of het verlies van bepaalde eigenschappen.

Bij twijfel adviseren we u graag over de beste reinigingsmethode voor uw delicate kledingsstukken.

We zijn ook gespecialiseerd in het reinigen en verwerken van persoonsgebonden kleding. Of het nu gaat om overalls, kostuums of overhemden u bent bij ons het juiste adres.